تازه ها
به گزارش بازارکار، دکتر حسن فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی، اسد رازانی مدیرکل امور واحدهای جهاددانشگاهی و جمعی از روسای واحدهای این نهاد ظهر روز ۱۹ دی ماه و در آخرین روز از سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای خلاق و دانش بنیان، با دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو و مدیران پارک ملّی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی دیدار و در مورد ایجاد دهکده های مربوط به شهر جهانی و پردیس های استانی این پارک هم اندیشی کردند.
ضرورت ایجاد نوآوری در فعالیت های فرهنگی جهاددانشگاهی
در ابتدای این نشست دکتر ایمانی خوشخو ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های پارک فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، گفت: ما آماده ایم ظرفیتهای این پارک را دراختیار واحدهای جهاددانشگاهی قرار دهیم.
وی با بیان تاریخچه مختصری از فعالیتهای فرهنگی جهاددانشگاهی، لزوم روزآمدی فعالیت های فرهنگی در جهاددانشگاهی را امری ضروری دانست و گفت: در حال حاضر گروه های و مراکز مختلفی در سطح دانشگاه در حوزه های مختلف فرهنگی فعال هستند و جهاددانشگاهی که همیشه در موضوعات مختلف پیشرو بوده، امروز نیز باید در حوزه فرهنگی نوآوری کند.
ایمانی خوشخو ایجاد پردیس ها و شعبه های های شهر جهانی صنایع خلاق در مراکز استانی را یکی از این نوآوریها عنوان کرد و گفت: اینکار از نیازهای کشور است، برای واحدهای استانی اعتبار میآورد و باعث درآمدزایی آنها در حوزه های فرهنگی و هنری می شود.
روسای واحدها پیگیر ایجاد پردیس ها و دهکده های صنایع خلاق استانی باشند
درادامه این نشست دکتر حسن فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی گفت: تاسیس پارک فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در جهاددانشگاهی محصول درایت و شناخت آقای دکتر ایمانی خوشخو است و این پارک برای مجموعه بزرگ جهاد دانشگاهی یک دستاورد بزرگ است و آن را به فال نیک می گیریم و از آن حمایت می کنیم.
وی ادامه داد: باید از این ظرفیت در مراکز استان ها نیز استفاده شود. زیرا جهاد دانشگاهی با وجه فرهنگی آن از دیرباز تا کنون شناخته می شود و اساسا با وجود این ظرفیت فرهنگی است که افراد وارد جهاد دانشگاهی شدند.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی برپایی سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیتهای شرکتهای خلاق و دانش بنیان را کاری تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: اغلب طرح ها و برنامه های پارک فناوری های نرم و صنایع فرهنگی به خاطر حضور نیروهای توانمند این پارک، کارهای موفق و تاثیرگذاری هستند و برپایی سالانه چنین نمایشگاهی، اتفاقی مبارک و ارزشمند است.
وی ادامه داد: حوزه فعالیتی فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی را ساختار سیاسی و فرهنگی نظام پذیرفته است و اقبال به گسترش و حمایت از شرکت های دانش بنیان هم در دوران شهید رئیسی هم در دولت چهاردهم وجود دارد و گواه این مطلب هم حضور مسئولان بلندپایه دولتی در این سه روز نمایشگاه است.
فارسی از روسای واحدهای جهاددانشگاهی خواست به عنوان نمایندگان استانی جهاددانشگاهی پیگیر ایجاد شعبه های پارک در قالب پردیس و یا دهکده صنایع خلاق باشند تا شرکت های دانش بنیان در استان ها هم محلی برای دیده شدن و حمایت داشته باشند.
وی برگزاری نمایشگاه هایی از این دست را وجه تمایز جهاددانشگاهی نسبت به سایر فعالیت های فرهنگی سازمان های دولتی عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت ها به بهترین شکل ممکن استفاده کرد و در عین حال سرمایه اجتماعی و فرهنگی و اثربخشی را نیز افزایش داد.
در پایان این نشست برخی از روسای واحدهای جهاددانشگاهی نظرات و دیدگاه های خود را در مورد ساز و کارهای ایجاد پردیس های استانی پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی ارائه کردند.
معاون هماهنگی و امور مجلس و مدیرکل امور واحدهای جهاددانشگاهی و روسای واحدهای جهاددانشگاهی همچنین از بخش های مختلف سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیتهای شرکتهای خلاق و دانش بنیان بازدید کرده و از نزدیک با ابعاد و ساختار شهر جهانی نوآوری و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی آشنا شدند.
ارسال نظرات