بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۳۴۰
در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت علوم و صندوق نوآوری و شکوفایی؛
وزیر علوم در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری بر اهمیت این پارک‌ها در پیوند دانشگاه و صنعت تأکید کرد و از ایجاد خط اعتباری جدید برای تقویت آنها خبر داد. او همچنین به نیاز به صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و تفاهم‌نامه همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد.
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹

به گزارش بازارکار از روابط عمومی وزارت علوم؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روز دوشنبه، در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد تأکید کرد که پارک‌ها نقش حیاتی در ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت دارند و به عنوان حلقه واسط، می‌توانند به تقویت اقتصاد دانش‌بنیان کشور کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد که پارک‌های علم و فناوری به افتخار بزرگی تبدیل شده‌اند و می‌توانند انگیزه ماندن در کشور را تقویت کرده و به کاهش پدیده مهاجرت کمک کنند.
وزیر علوم همچنین به خط اعتباری جدیدی که برای تقویت پارک‌ها در صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص یافته، اشاره کرد و افزود: این اقدام می‌تواند انگیزه مضاعفی برای مدیریت پارک‌ها ایجاد کند تا در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال جوانان تلاش بیشتری انجام دهند.
دکتر سیمایی در ادامه سخنان خود با اشاره به سفر اخیر خود به عراق و مذاکراتی که با مقامات عراقی داشت، گفت: کشور‌های همسایه از جمله عراق، علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در حوزه پارک‌های علم و فناوری هستند و لذا می‌توانیم خدمات دانشی و تجربی خود در این حوزه را به آنها ارائه کنیم.
وزیر علوم همچنین تأکید کرد که لازم است محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت بین‌المللی عرضه شوند. وی با اشاره به رقم صادرات کنونی حدود ۲۰۰ میلیون دلار، خواستار افزایش این عدد برای ارتقاء رضایت در سطح بین‌المللی شد.
در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست به امضای دکتر سیمایی، وزیر علوم، و دکتر خیاطیان، رئیس صندوق رسید. این تفاهم‌نامه با هدف توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و افزایش سهم آن از تولید ناخالص داخلی کشور در محل صندوق نوآوری منعقد گردید.
موضوعات این تفاهم‌نامه شامل تأمین مالی و توسعه کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری، کمک به تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، و تقویت ارتباط بین پژوهشگران، به‌ویژه دانشجویان پسادکترا با شرکت‌های دانش‌بنیان است.

ارسال نظرات