بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۵۶۲
در این فراخوان تعداد ۱۳۶ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در سه حیطه‌ انرژی، پزشکی بازساختی و محیط زیست دریافت شد که پس از بررسی و ارزیابی توسط بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ده طرح پذیرفته شد. همچنین سه کارگاه با طی فرایندهای بررسی و ارزیابی در هر دو بنیاد به تأیید رسید.
يکشنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
اعلام نتایج چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران (INSF) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC)
 

به گزارش بازارکار از روابط‌عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF) نتایج چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC) اعلام گردید.

در این فراخوان تعداد ۱۳۶ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در سه حیطه‌ انرژی، پزشکی بازساختی (مهندسی زیستی یا مواد مرتبط با پزشکی بازساختی) و محیط زیست (تصفیه آب و مواد زائد جامد) دریافت شد که پس از بررسی و ارزیابی توسط بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ده طرح پذیرفته شد.

در رابطه‌با فراخوان کارگاه‌های مشترک این فراخوان نیز، از میان ۲۱ پیشنهادیه ارائه شده توسط محققان دو کشور در حوزه‌های مرتبط با تغییر اقلیم، هوش مصنوعی و کلان‌داده در مهندسی صنایع و مواد پیشرفته و ساخت، سه کارگاه با طی فرایندهای بررسی و ارزیابی در هر دو بنیاد به تأیید رسید.

پیشنهاده‌های دریافتی در این فراخوان پس از بررسی اولیه و تأیید لیست طرح‌های دریافتی در هر دو کشور، به‌صورت مستقل توسط طرفین داوری و ارزیابی علمی شدند.

گفتنی‌ست ارزیابی این طرح‌ها در کارگروه‌های تخصصی صورت گرفت و این ارزیابی شامل داوری هر طرح توسط متخصصین مرتبط و جمع‌بندی داوری‌ها و امتیازدهی به طرح‌ها در جلسه کارگروه تخصصی مربوطه بود. سپس نتایج ارزیابی‌ها جهت جمع‌بندی در کمیته بین‌الملل متشکل از نمایندگان کارگروه‌ها مورد ارزیابی نهایی قرار گرفت. نهایتاً پس از تبادل نتایج با آکادمی علوم چین طرح‌های مورد تأیید طرفین که موفق به کسب امتیاز بالا در هر دو سازمان شدند، انتخاب گردید.

ارزیابی علمی انجام شده در بنیاد بر اساس شاخص‌هایی همچون: الف) نتایج داوری‌ها؛ ب) ضرورت حضور مجریان خارجی و ارزش‌افزوده برای کشور مانند تخصص پژوهشگران، امکانات آزمایشگاهی و دانش فنی؛ ج) توانمندی مجری و همکاران؛ د) اهمیت موضوع از دیدگاه ملی؛ ه) خروجی‌های طرح؛ و) کیفیت پروپوزال صورت پذیرفته است.

خاطرنشان می‌سازد باتوجه‌به رقابتی بودن این فراخوان و به‌دلیل محدود بودن تعداد طرح‌های قابل‌پذیرش و همچنین لحاظ نمودن نتایج ارزیابی دو کشور در جمع‌بندی نهایی، برخی از پیشنهادیه‌ها باوجود کیفیت علمی بالا و نتایج داوری مثبت در بنیاد در اولویت نهایی حمایتی قرار نگرفته است.

کد طرح‌های پذیرفته شده به شرح ذیل است:

 

4030636 4030906
4030741 4030577
4030646 4030626
4030712 4030835
4030301 4030055

 

کد کارگاه‌های پذیرفته شده به شرح ذیل است:

4030081
4030841
4030813

 

 

 

ارسال نظرات