تازه ها
به گزارش بازارکار، علیاصغر خامنوی توانمندسازی سمنها را در سه سطح ساختاری، مالی و انسانی ضروری دانست و افزود: سمنها باید ضمن بهبود زیرساختهای سازمانی و حقوقی، ایجاد سازوکارهای پایدار مالی و ارتقای دانش و مهارت اعضای خود، به فعالیتهای مؤثرتر و پایدارتر دست یابند.
وی همچنین به چالشهای پیش روی این سازمانها اشاره کرد و گفت: نبود قوانین شفاف، محدودیت منابع مالی پایدار، کمبود نیروی متخصص و ضعف در تعاملات شبکهای از جمله موانعی است که مسیر توانمندسازی سمنها را دشوار میکند.
تدوین قوانین حمایتی شفاف، ایجاد صندوق ملی حمایت از سمنها، راهاندازی کسبوکارهای اجتماعی، برگزاری دورههای آموزشی تخصصی، تقویت تعاملات شبکهای و لزوم ایجاد سازوکارهای نظارتی شفاف برای افزایش اعتماد عمومی به فعالیتهای این سازمانها از راهکارهای پیشنهادی رئیس هیئتمدیره شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری برای رفع چالش های سمن ها بود.
شایان ذکر است اولین نشست از سلسله نشستهای بایسته های سیاستی پیرامون سمن ها، خیریه ها و تشکل ها با عنوان سیاست گذاری و برنامه ریزی برای توانمندسازی سمن ها صبح امروز با حضور علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور و دکتر ابراهیم صادقی فر رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی، مدیران سمن ها و مسئولین مرتبط در محل موسسه برگزار شد.
ارسال نظرات