
تازه ها

به گزارش بازارکار از پایگاه اطلاعرسانی دولت، علاءالدین رفیعزاده، در همایش معاونان توسعه مدیریت و منابع و ذیحسابان استانداریهای سراسر کشور، اظهار کرد: کشور ما در حوزه نظام اداری با دو مسئله اساسی مواجه است؛ نارضایتی یا کمرضایتی مردم از نظام اداری در مراجعات به ادارات و بهرهوری پایین یا به تعبیر دیگر، هزینه بالای نظام اداری.
وی خطاب به معاونان توسعه مدیریت و منابع استانداریها گفت: برای رفع این دو مسئله، در سازمان اداری و استخدامی دو راهکار اساسی را آغاز کردهایم که شما در استانها میتوانید بیشترین کمک را به ما داشته باشید. این دو راهکار، راهاندازی مجتمعهای اداری و فوریتهای اداری (فواد) است که به طور مشخص برای پاسخگویی به همین دو مسئله طراحی و اجرا شده است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی ادامه داد: هدف ما از ایجاد مجتمعهای اداری، بهویژه در شهرستانهای زیر ۷۰ هزار نفر، این است که این مراکز زیر نظر فرمانداران فعالیت کنند تا نظارت کافی بر نظام خدمترسانی دستگاههای اجرایی یا نمایندگیهای آنها انجام شود. این موضوع هم موجب افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها و هم ارتقای حس رضایتمندی مردم از دولت خواهد شد.
رفیعزاده افزود: طرح فوریتهای اداری که در حال حاضر در استان قزوین به صورت پایلوت در حال اجراست، نتایج بسیار خوبی داشته و حتی بیش از انتظار ما بوده است. از استانداری قزوین بابت اجرای دقیق و همکاری خوبشان تشکر میکنم.
وی تأکید کرد: برنامه ما این است که بهتدریج این طرح را در همه استانها اجرا کنیم، بهطوری که هر هفته یک استان به این سامانه متصل شود. امیدوارم با همراهی شما، بتوانیم این دو مسئله اساسی نظام اداری را حل کنیم.
نظرات شخصی افراد و برقراری عدالت در استخدام مدیریت میشود
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: ضریب اهمیت آزمون کتبی ۷۰ درصد و ضریب مصاحبه و ارزیابیهای تکمیلی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است؛ هدف از این تصمیم، کنترل نظرات شخصی افراد و برقراری عدالت در استخدام است.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، همچنین در پایان نشست معاونان توسعه مدیریت و ذیحسابان استانداریهای سراسر کشور در جمع خبرنگاران گفت: روز گذشته، شورای توسعه مدیریت دو مصوبه مهم داشت؛ مصوبه اول مربوط به دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون و جذب کارمندان دولت و مصوبه دوم مربوط به آییننامه جذب نخبگان بود.
وی ادامه داد: در خصوص دستورالعمل استخدام افراد در دستگاههای اجرایی، مهمترین نکته این است که ضریب اهمیت آزمون کتبی ۷۰ درصد و ضریب مصاحبه و ارزیابیهای تکمیلی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است. هدف از این تصمیم، کنترل نظرات شخصی افراد و برقراری عدالت در استخدام است. برای اولین بار دستورالعملی برای ارزیابیهای تکمیلی تنظیم شده است که متغیرهای مورد توجه باید براساس ساختاری مشخص و مصوب باشد.
معاون رئیسجمهور افزود: در خصوص مصوبه دوم که مربوط به آییننامه جذب نخبگان است، چارچوب مورد نیاز در این زمینه تنظیم شده تا افرادی که قصد استفاده از این فرایند را دارند، از آن بهرهمند شوند.
آقای رفیعزاده همچنین در خصوص ایجاد مجتمعهای اداری با کمک استانداران و فرمانداران، گفت: بر اساس آخرین گزارشها، پنج مجتمع اداری در چند ماه اخیر افتتاح شده و هدف ما این است که تا هفته دولت، تعداد این مجتمعها افزایش یابد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: این مجتمعها به ویژه در شهرستانهای زیر ۷۰ هزار نفر برای مردم امکاناتی را فراهم میکند تا دیگر نیاز نباشد برای هر خدمت به شهر مراجعه کنند. فرمانداران نیز نظارت مستقیم بر نحوه ارائه خدمات در این مجتمعها خواهند داشت.
آقای رفیعزاده تأکید کرد: در خصوص فوریتهای اداری، استان قزوین به عنوان پایلوت انتخاب شده است. گزارشهای خوبی دریافت شده و از هفتههای آینده استانها در سطح کشور به این طرح اضافه خواهند شد. امیدواریم با همکاری استانداریها و دستگاههای اجرایی استانها، زمینه رضایتمندی مردم فراهم شود.
ارسال نظرات