شهادت حضرت جوادالائمه، امام محمد تقی(ع) تسلیت باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۳۶۰
میدری در مراسم بیستمین سال تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر :
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ساختار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را چابک با حوزه فعالیت وسیع برشمرد و گفت: این صندوق برخلاف دیگر صندوق‌ها، به سمت فعالیت بنگاه‌داری گسترده نرفته و تمرکز آن بر بهبود خدمات بیمه‌ای است.
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲

به گزارش بازارکار از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد میدری » در مراسم  بیستمین سال تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به نقش مهم صندوق بیمه روستایی گفت: این صندوق با ساختار چابک و بیش از ۱۶۰۰ کارگزاری، به ۳.۵ میلیون روستایی خدمات ارائه می‌دهد و توانسته مهاجرت از روستاها را کاهش دهد.
وی گفت: زیبایی های بیمه روستاییان همانند روستا هنوز کشف نشده است و ما باید زیبایی های بیمه را طوری معرفی کنیم که جذاب شود که سازمان بیمه سلامت در این زمینه خیلی می تواند کمک کند چرا که مردم بازنشستگی با درمان را در کنار هم می خواهند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه صندوق بیمه روستاییان نباید فقط به سمت پرداخت یارانه سالمندی حرکت کند بلکه مشارکت افراد در پرداخت حق بیمه باید مبنا باشد، گفت: پرداخت یارانه صرف نقض عدالت است و آن را نباید پایه سیاست‌گذاری قرار داد.
وی افزود: این صندوق چند بنگاه اقتصادی دارد که طبق برنامه توسعه هفتم باید از مدیریت صندوق کنار بروند. سهم صندوق بیمه روستایی در بنگاه‌داری بسیار بالاست؛ در حالی که سهم ما در صندوق کشوری و تأمین اجتماعی ۸ درصد است، اینجا سهم ۵۰ درصد است و در شرکت‌های بورسی ۴۶ درصد که این میزان در هیچ جای دیگری دیده نمی‌شود.
میدری ادامه داد: مشارکت مردم در صندوق بیمه روستایی ملموس است و نظام بیمه‌ای بر اساس این مشارکت شکل گرفته است. تجربه جهانی نشان داده مردم برای دوران سالمندی مشارکت می‌کنند.
وی گفت: بیمه‌های پایه در طبقات پایین‌تر جامعه به صورت اجباری اجرا می‌شوند؛ مانند بیمه کارگران و کارمندان که از پایه حقوق کم می‌شود.
وی درباره بیمه شخص ثالث گفت: در ابتدا این بیمه اجباری بود و همه باید بیمه می‌شدند. اکنون باید توجه ویژه‌ای به روستاییان داشته باشیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: صندوق بیمه روستایی یک صندوق یارانه‌ای است که بخش مهمی از هزینه‌هایش را دولت تأمین می‌کند، اما دولت بدهی‌هایی به صندوق دارد. بنابراین باید محاسبات با دقت کارشناسی انجام شود.
وی افزود: بیمه روستایی هنوز به خوبی شناخته نشده چون مزایای آن به درستی معرفی نشده است. باید تلاش کنیم این بیمه برای مردم جذاب‌تر شود.
وی معتقد است:  می‌توان با تأمین اجتماعی مذاکره کرد تا امکان خرید بیمه درمان برای روستاییان فراهم شود، زیرا تفاوت خدمات بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت بسیار کم است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: باید به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای بیمه‌شدگان باشیم و از پرداخت یارانه‌های غیرهدفمند خودداری کنیم. هدف این است که همه بتوانند بیمه دوران سالمندی خود را تأمین کنند.
وی در پایان گفت: این بیمه توانسته جلوی مهاجرت از روستاها را بگیرد و یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
در ادامه این نشست، «حامد قادرمرزی» مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های صندوق، به نقش آن در حمایت از جامعه روستایی و عشایری کشور اشاره کرد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در نشست ویژه بیستمین سال تأسیس این صندوق اعلام کرد که تاکنون بیش از ۳.۵ میلیون نفر تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار گرفته‌اند و صندوق با بهره‌مندی از ۱۶۰۰ کارگزار، خدمات خود را به اغلب روستاهای کشور رسانده است.
قادرمرزی در این نشست با اشاره به رشد ۲۰ ساله صندوق اظهار کرد:  امروز بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه‌شده فعال تحت پوشش داریم و تاکنون ۷۱ هزار نفر از جامعه عشایری عضو صندوق شده‌اند. همچنین در مجموع، جمعیت تحت پوشش صندوق به بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.
وی افزود: در طول این مدت، حدود ۶۰۰ هزار نفر تنها یک بار به صندوق مراجعه کرده‌اند که برخی از آن‌ها درگذشته‌اند. تلاش می‌کنیم تا در راستای احقاق حقوق این افراد و خانواده‌هایشان اقدامات مؤثری انجام دهیم.مدیرعامل صندوق با اشاره به عملکرد سه سال اخیر گفت: در این مدت شاهد رشد ۳۵ درصدی درآمدی بوده‌ایم. همچنین سطح هشت بیمه‌ای، معادل حداقل دستمزد سال ۱۴۰۳ تعریف شده است.
قادرمرزی در پایان با اشاره به نقش یارانه‌های دولت خاطرنشان کرد: یارانه بیمه‌ای دولت سهم مهمی در توسعه پوشش بیمه‌ای داشته است. با وجود تفاوت‌هایی در پرداخت این یارانه بین استان‌ها، تلاش می‌کنیم عدالت بیمه‌ای را در سراسر کشور برقرار کنیم.


ارسال نظرات