تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به مناسبت هفته دولت در سفری یک روزه از برخی جاذبه های گردشگری استان کرمانشاه در شهرستان های پاوه، جوانرود و روانسر بازدید کرد.
سیدعزت الله ضرغامی در این سفر پس از بازدید از بازارچه مرزی شهر جوانرود، اظهار کرد: وجود بازارچه مرزی ظرفیت بزرگی برای شهرستان است و میتواند جوانرود را به قطب گردشگری تجاری تبدیل کند.
وزیر میراث فرهنگی ایجاد زیرساختهای لازم برای افزایش ماندگاری گردشگر در این شهرستان را یکی از نیازهای اساسی برای تبدیل شدن جوانرود به قطب گردشگری عنوان کرد.
"پارک ماپریس" جوانرود باید ساماندهی شود
ضرغامی در ادامه سفر خود از پارک ماپریس شهر جوانرود هم بازدید و بر لزوم استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران بزرگ برای ساماندهی این مجموعه تاکید کرد.
در این بازدید آرش لهونی نماینده مردم اورامانات هم که وزیر میراث فرهنگی را همراهی می کرد، اظهار کرد: گردشگری تجاری اولویت اول شهرستان جوانرود است، اما با دو مشکل عمده در حوزه گردشگری در شهرستان روبرو هستیم که نیازمند کمک وزارت میراثفرهنگی است.
نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از مشکلات گردشگری شهرستان مسأله ماندگاری است که نیازمند تقویت زیرساختهای اقامتی و تفریحی با پرداخت تسهیلات و تشویق سرمایهگذاران است.
وی همچنین ساماندهی ورودی شهر جوانرود و ایجاد روستا بازار و فروشگاه صنایعدستی را یکی دیگر از نیازهای شهرستان عنوان کرد که نیازمند حمایت ویژه است.
پروژه های گردشگری توسعه اورامانات را بدنبال دارد
ضرغامی همچنین در بازدید از پروژه گردشگری بام شهر پاوه، با بیان اینکه منطقه جهانی اورامانات ظرفیت ویژهای در حوزه گردشگری دارد، گفت: اجرای پروژههایی با محوریت گردشگری می تواند توسعه این منطقه را بدنبال داشته باشد.
وزیر میراث فرهنگی افزود: با توجه به موقعیت مکانی این پروژه در بام شهر پاوه میتواند جذابیتهای ویژهای برای این شهر توریستی فراهم کند.
"میوان" افتخار صنایع دستی کشور در سطح جهانی است
ضرغامی در ادامه از روستای میوان پاوه که اکثر زنان آن به کار گیوه بافی مشغول هستند و بخش زیادی از گیوه های تولیدی خود را صادر می کنند، بازدید کرد.
وزیر میراث فرهنگی در این بازدید با بیان اینکه روستای میوان افتخار صنایعدستی کشور در سطح جهانی است، گفت: در این روستا نمونه کارهایی از دست بافتههای زنان هنرمند میوان دیدم که در طرح و رنگ بسیار متنوع و کاربردی هستند.
وی ضمن تقدیر از همکاران میراثفرهنگی و مسئولین روستا برای ساماندهی چنین مجموعهای، افزود: آموزش، تنوع بخشی، به روز کردن، گذر از سنت، متناسب سازی با ذائقه نسل جدید و کاربردی کردن همان چیزی که ما از صنایعدستی میخواهیم و به راستی این روستا نمادی از همه سیاستهایی است که ما در حوزه صنایعدستی تعقیب میکنیم.
ضرغامی تصریح کرد: این همه تنوع و نوآوری را در کمتر جایی در حوزه صنایعدستی در کشور دیدهام.
وی با بیان اینکه کمتر کسی این همه تنوع و نوآوری را در یکجا باور میکند، اظهار کرد: در این روستا با همت خود اهالی کار بزرگی صورت گرفته که میتواند به عنوان یک الگو در سطح کشور مطرح شود.
صرغامی همچنین در بازدید از سراب هولی و درخت چنار ثبت ملی شده آن در شهرستان پاوه، بر ضرورت حفظ درخت ثبت ملی شده این محوطه تاکید کرد.
ارسال نظرات