تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار، سید مهدی حاتمیان مدیرکل دفتر بررسیهای اقتصادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز اولین کنفرانس ملی حکمرانی داده و هوش مصنوعی در دانشگاه تهران اظهار کرد: تربیت 500 هزار نفر در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه ها و مراکز مهارتی بزودی ابلاغ می شود.
حاتمیان افزود: ورود به اقتصاد دیجیتال تحول آفرین است و باید بخشهای اقتصادی کشور در این عرصه حضور پیدا کنند. همچنین نگاه زیست بومی هوشمند در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در برنامه هفتم وجود دارد.
وی ضمن تاکید بر لزوم دستیابی به سهم ۱1 درصدی در اقتصاد دیجیتال، گفت: بر این اساس باید به بخش هوشمندسازی در اقتصاد دیجیتال تا افق ۱۴۱۰ دست یابیم تا در این حوزه محصولات بومی تولید شود.
حاتمیان افزود: بخش معدن نسبت به سایر بخشها با رشد ۱۳ درصدی در برنامه هفتم مطرح شده است. این امر با ظهور فناوریهای نو و دیجیتال سازی اقتصاد محقق خواهد شد.
مدیرکل دفتر بررسیهای اقتصادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: نقش زیست بومی و راهبردی ارتباطات و فناوری ارتباطات در بخشهای اقتصادی کشور با تاکید بر تحول دیجیتال اهمیت بالایی دارد.
وی افزود: رشد فراگیر اقتصاد دیجیتال نوعی از رشد اقتصادی است که منجر به افزایش سطح رفاه، ایمنی بر خط و توسعه فناوری در اقتصاد کشور میشود.
حاتمیان گفت: در بخشهای مختلف اقتصادی در سطح جهانی به موضوع اقتصاد دیجیتالی پرداخته و با تأمین زیرساختهای فناوری، افزایش ارزش افزوده و کاهش هزینهها رقم خورده است.
به گزارش بازارکار در نخستین روز اولین کنفرانس ملی حکمرانی داده در دانشگاه تهران مسئولانی از حوزه دستگاه های علمی و اجرایی بویژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان ملی هوش مصنوعی، دانشگاه تهران، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (فراجا) و ... سخنرانی کردند. این کنفرانس تا فردا 12 دیماه ادامه دارد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات