تازه ها
به گزارش بازارکار ، مرکز توسعه کسبوکار صنعت ۴ با حضور حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری و مشارکت دانشگاه تهران و سرمایهگذاری شرکت فولاد مبارکه اصفهان در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
قرار است در این مرکز کسب و کار دیجیتال و هوش مصنوعی با همکاری شرکتهای دانش بنیان توسعه یابد.
حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاح این مرکز اظهار کرد: توسعه ایران نیازمند توسعه علمی هست، فناوری نتیجه علم هست خود علم نیست؛ دانشگاه متولی توسعه علمی هست و خوشبختانه این توسعه به فناوری و پارکها منجر میشود.
وی ادامه داد: امیدواریم روز به روز شاهد رونق هرچه بیشتر پیوند علم و فن و پیوند دانشگاه و صنعت و پیوند دانشگاه و جامعه باشیم.
سیمایی صراف گفت: فولاد مبارکه با هوشمندی این پروژه را انتخاب کرد چراکه هم سود خواهد برد و هم به مسئولیت اجتماعی خود عمل می کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، افزود: هم دانشگاه و هم صنعت موظف هستند به مسئولیت اجتماعی خودشان عمل کنند و در قبال خدماتی که از کشور از شهروندان میگیرند خدماتی هم ارائه بدهند.
وی، خاطرنشان کرد: امروز افتتاح این مرکز نشان دهنده مسئولیت اجتماعی است که دانشگاه و صنعت احساس کردند و به خوبی از عهده آن برآمدند.
علی اسدی، رئیس پارک علم وفناوری دانشگاه تهران نیز در این مراسم گفت: این مرکز سالهای زیادی تعطیل شد و اواخر سال ۱۴۰۱ بودجه آن تامین شد مرکز کسب و کار صنعت با ۱۷۰۰ متر مربع فضا آماده شده است.
وی با تاکید بر اینکه نباید از فعالیت دانش بنیان و هوش مصنوعی عقب بمانیم، گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان توانسته به ما کمک کند که جلب صنایع بزرگ را داشته باشیم. امیدواریم با حمایت هایی که انجام خواهد شد بتوانیم کسب و کار فعالی داشته باشیم.
مرکز کسب و کار صنعت با فضای ۱۷۰۰ متری آماده فعالیت دانش بنیان
رئیس پارک علم وفناوری دانشگاه تهران گفت: در مراسم آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت مرکز کسب و کار صنعت با فضای ۱۷۰۰ متری آماده فعالیت دانش بنیان شده است.
علی اسدی، رئیس پارک علم وفناوری دانشگاه تهران در مراسم آیین افتتاح مرکز توسعه کسب و کار صنعت با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه در عصر انقلاب صنعتی چهارم و هوش مصنوعی، تأکید کرد که این مرکز مصداق عینی این همکاری است.
وی همچنین به تأکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری بر عدم عقبماندگی از فناوریهای دانشبنیان و هوش مصنوعی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این مرکز بتواند امید و انگیزه لازم را در میان دانشجویان، جوانان و نخبگان کشور ایجاد کند.
اسدی افزود: قانون جهش تولید دانشبنیان نقش مؤثری در ایجاد مشوقهای لازم برای همکاری صنایع بزرگ داشته و با حمایتهای بیشتر، میتوان از ظرفیتهای دانشگاه تهران برای توسعه فناوری و نوآوری استفاده کرد.
وی در ادامه، مرکز توسعه کسب و کار صنعت چهارم را بستری برای تحول در استفاده از فناوریهای نوظهور نظیر اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، رباتیک و تولید هوشمند دیجیتال دانست.
به گفته وی، یکی از مهمترین اهداف این مرکز، ایجاد شبکهای دیجیتال است که بازیگران اصلی حوزه نوآوری و فناوری را گرد هم آورد و ارتباطی مؤثر بین صنعت و دانشگاه ایجاد کند.
اسدی همچنین با اشاره به موقعیت جغرافیایی مرکز، نزدیکی آن به دانشکدههای فنی، کارآفرینی و سایر بخشهای دانشگاه تهران را عاملی مهم در تسهیل همکاریهای علمی و صنعتی دانست.
وی افزود: این مرکز سالهای زیادی تعطیل شد و اواخر سال ۱۴۰۱ بودجه آن تامین شد مرکز کسب و کار صنعت با ۱۷۰۰ متر مربع فضا آماده شده است.
اسدی در ادامه گفت: نباید از فعالیت دانش بنیان و هوش مصنوعی عقب بمانیم و قانون جهش تولید دانش بنیان توانسته به ما کمک کند که جلب صنایع بزرگ را داشته باشیم.
رئیس پارک علم وفناوری دانشگاه تهران گفت: امیدواریم با حمایتهایی که انجام خواهد شد بتوانیم کسب و کار فعالی داشته باشیم و هدف ما این است که تولید و فناوری دیجیتال داشته باشیم.
اختصاص بیش از یک هزار میلیارد تومان به توسعه فناوری و نوآوری
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه نیز در این مراسم گفت: فولاد مبارکه با توجه به جایگاه حیاتی علم و فناوری در صنعت فولاد و لزوم بهرهگیری از نوآوریهای بهروز، در سالهای اخیر رویکردها و خطمشیهای خود را بازنگری کرده و با سرمایهگذاری گسترده در این حوزه، سهم چشمگیری در رشد فناوری و نوآوری کشور ایفا کرده و تحولات مهمی را در زیستبوم نوآوری ایران رقم زده است.
محمدیاسر طیبنیا، افزود: در شرایط اقتصادی فعلی نیز، این شرکت با اختصاص بیش از یک هزار میلیارد تومان به توسعه فناوری و نوآوری و تشکیل شرکتهایی برای کاهش ریسک در فرایند سرمایهگذاری و تولید، به بزرگترین حامی شرکتهای دانشبنیان داخلی بدل شده و ضمن حرکت همراستا با انقلاب صنعتی چهارم، از طریق بومیسازی دانش و فناوری، در راستای خودکفایی صنعتی ایران عزیز گام برمیدارد.
مرکز توسعه کسبوکار صنعت ۴ با حضور حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان؛ یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه؛ علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ مدیران عامل شرکتهای دانشبنیان و مدیران گروه فولاد مبارکه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد.
لازم به ذکر است، این مرکز توسعه با مشارکت دانشگاه تهران و سرمایهگذاری شرکت فولاد مبارکه اصفهان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تاسیس شده است.
ارسال نظرات