تازه ها
عاطفه سعیدینژاد، مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت زنان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، با بیان اینکه سلسله نشستهایی را با محوریت نقشآفرینی بانوان تاثیرگذار در نقشه پیشرفت کشور درحال برگزاری است، اظهار داشت: این مجموعه نشستها با رویکرد نقش بانوان فرهیخته و اثرگذار عرصههای تخصصی با عنوان طراحی ایرانآینده یا ایران ۱۴۴۰ در دستور کارقرار گرفته است. رویکرد این نشست چنین است که امروز متناسب با پیشرفتهای کشور میتوان طرحهای کلانی را تعریف کرد و مجموع توانهای خُرد را به سمت آن اهداف و پروژههای ملی سوق داد.
مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت زنان با تاکید براینکه اینبار جهتگیری ما به سمت حوزه کارآفرینی بانوان است، گفت: ما در این نشستها بانوان کارآفرین را دعوت به این نوع تامل و گفتمان کردیم که اگر امروز به برکت زحمت دست اندرکاران کشوری کارآفرینی جایگاه پیدا کرده است، بهجای فعالیتهای خُرد متنوع و متشتتِ فاصلهدار از هم باید بهسمت راهاندازی کسب و کارهای بزرگ با تجمیع توان خُرد برویم. به این معنا که متناسب با نقشهی راه پیشرفت منطقهای در هر استانی و هر ظرفیت بزرگی قابلیت اجرای پروژههای بزرگی را داریم.
وی با بیان اینکه ما در این نشستها از اساتیدی همچون مریم اردبیلی مدیرکل امور بانوان شهرداری، عربلو عضو سندیکای اقتصادی جهان اسلام، سعید حسنزاده مسول طرح اجرایی ۱۴۴۰ و فقیه میرزایی عضو هیات علمی دانشگاه علوم تحقیقات بهره خواهیم گرفت، افزود: این سلسله نشستها در استانهای مختلف گلستان، خراسان رضوی و تهران برگزار شده است.
سعیدینژاد تاکید کرد: ما بهجای رویکرد صرفا آسیبمحور و تهدیدمحور، اولا متناسب با ظرفیتهای جدی کشور کلان اقدامات و کلان روندهایی که میتواند بر تمام واقعیتهای کشور اثرگذار باشد را طراح و متناسب با آن طراحی ملی با رویکرد مسئلهمحور، مسائلمان را حل کنیم.
مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت درباره نقش زنان در عرصههای کارآفرینی گفت: تجربه نشان میدهد جدای از کسبوکارهای خُرد و کوچک ما در فضای تجارب بینالملل هم توان ویژهای را در بانوان سراغ داریم که میتوانیم از این ظرفیت درآینده خیلی جدیتر بهره بگیریم. نگاه ما این است که ناظر بر عرصههای صنعت، کشاورزی و محیط زیست و حوزههای آب و انرژی و دیگر عرصههای کشور امروز اولا ناظر به کلانروندهایی که در هریک از این موضوعات وجود دارد، کلان پروژههای ملی را تعریف کرد. در تعریف این پروژهها نقش بانوان در ساحت گفتمانسازی به صورت جدی خیلی پُررنگ دیده خواهد شد.
وی تاکید کرد: امروز اگر بانوان تریبوندار این حرفهای مهم و سازنده را مطرح کنند، حتما این گفتمان در جامعه خیلی شنیدنیتر خواهد بود؛ تجربه نشان داده است وقتی فضای بانوان به سمتی سوق پیدا میکند، تمام جامعه شامل زنان و مردان متوجه ظرفیت و اهمیت موضوعی میشوند.
سعیدینژاد با بیان اینکه عموم بانوان میتوانند از طریق سایت «nehzat.ir» از ظرفیتهای ارتباطگیری استفاده کنند و با ما در ارتباط باشند، گفت: ما جدای از این طرح، رویدادهای مختلفی داریم. یکی از این عرصهها ویژه بانوانی است که علاقهمند هستند در فضای اقوامشان اثرگذار باشند و عنوان آن «خاندانیار» است. طرح دیگری هم تحت عنوان «معلمیار» در فضای نوجوان طراحی شده است که این طرحها هرکدام شبکهسازی و راههای ارتباطی دارد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات