بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۵۴۳
رئیس سازمان امور دانشجویان در دیدار با رئیس کمیته ملی المپیک:
رئیس سازمان امور دانشجویان در دیدار با رئیس کمیته ملی المپیک گفت: موثرترین راهکار برای کاهش چالش‌های نسل z فعال‌سازی ورزش در بین جوانان است.
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳

به گزارش بازارکار از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی؛ دکتر حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در جلسه هماهنگی برای حضور کاروان دانشجویان ایران در یونیورسیاد دانشجویان جهان که با حضور آقای محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، دکتر افشاری سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دکتر محمدی رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در محل کمیته المپیک برگزار شد، گفت: هدف ما این است که ارتباط مؤثری برقرار کنیم و داده‌های لازم را جمع‌آوری کرده و در تربیت جوانان سرمایه‌گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه ما در پی تحقق شعار«هر دانشگاه یک باشگاه» هستیم؛ تصریح کرد: باید مراکز ورزشی در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم به طوری که نیروهایی که در دانشگاه‌ها تربیت می‌شوند در ورزش‌های قهرمانی شرکت کنند. این رویکرد می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی و تربیت نیروی انسانی متخصص کمک کند و به جوانان ما فرصت‌های بیشتری برای پیشرفت دهد.

دکتر حبیبا با بیان اینکه به همکاری و همفکری شما در همه زمینه‌ها نیازمند هستیم؛ اظهار کرد: هر گونه راهنمایی و کمکی که بتوانید ارائه دهید، برای ما بسیار ارزشمند خواهد بود. با همکاری و هم‌فکری می‌توانیم به اهداف خود برسیم و تحولات مثبتی در حوزه ورزش و جوانان ایجاد کنیم.

معاون وزیر علوم بیان کرد: باید به اهمیت تکنولوژی و آثار منفی آن در روابط اجتماعی جوانان توجه کنیم. درون گرایی یکی از آسیب‌های جدی است که تکنولوژی با خود برای نسل جوان آورده است و یکی از راهکارهای مؤثر برای کاهش این چالش‌ها، فعال‌سازی ورزش در بین جوانان، به ویژه در دانشگاه‌ها و مدارس است.

دکتر حبیبا با بیان اینکه یکی از راه حل‌های مناسب، تشویق دانشجویان به انجام فعالیت‌های ورزشی است؛ گفت: امروزه، جوانان با مسائل متنوعی از جمله اضطراب، افسردگی  مواجه هستند. این مشکلات به شدت نیازمند توجه و اقدام هستند که ورزش می‌تواند به عنوان یک راهکار کم‌هزینه و مؤثر در بهبود وضعیت روحی و روانی جوانان عمل کند.

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: اقدامات مراکز مشاوره در دانشگاه‌ها نیز یکی دیگر از راه حل‌هایی است که می‌توانند در کنار فعالیت‌های ورزشی، به جوانان کمک کنند تا با چالش‌های روحی و روانی خود بهتر مقابله کنند و به سمت آینده روشن گام بردارند.

 با تعامل میان وزارت علوم و کمیته ملی المپیک اتفاق خوبی را در ورزش شاهد خواهیم بود

در ادامه محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی المپیک در این جلسه به نقش دانشگاه‌ها در توسعه ورزش اشاره کرد و گفت: وظیفه‌ی ما این است که به جوانان خدمت کنیم و حمایت‌های لازم را داشته باشیم تا جوانان بتوانند مراحل رشد خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه امیدوار هستم همکاری‌ها افزایش پیدا کند، تصریح کرد: ان شاء‌الله با تعامل خوبی که میان وزارت ورزش، کمیته المپیک و وزارت علوم ایجاد شده است شاهد اتفاقات خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی باشیم.
دکتر افشاری، سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی نیز با بیان اینکه شاخص‌های متعددی برای ارزیابی رشته‌های ورزشی تعیین شده است؛ تصریح کرد: از جمله معیارهای مهم می‌توان به المپیکی بودن رشته‌ها، توجه به جریان فعال رشته در دانشگاه‌ها، شانس مدال آوری و ... اشاره کرد.

وی ادامه داد: با توجه به این معیارها، رشته‌های والیبال، دوومیدانی، تیراندازی با کمان و تکواندو به عنوان رشته‌های منتخب برای حضور در این رویدادها شناسایی شدند. این انتخاب‌ها نشان‌دهنده اهمیت و توجه به ورزش در دانشگاه‌ها و تلاش برای ارتقاء سطح کیفی آن‌ها است.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان کرد: در مقایسه با گذشته، چند رشته ورزشی که در مسابقات مدال‌آور بودند، متأسفانه از لیست مسابقات خارج شده‌اند. به ویژه، در این دوره، رشته‌های ووشو و تیراندازی که به عنوان رشته‌های آپشنال شناخته می‌شدند، حضور ندارند. در دوره‌های قبلی، تیم تیراندازی و وشو موفق به کسب هشت مدال شده بود، اما در این دوره، این رشته از رقابت‌ها حذف شده است.
دکتر افشاری در پایان گفت: این تغییرات نشان‌دهنده چالش‌هایی است که با آن مواجه هستیم اما با تمام این مسائل سعی داریم در این یونیورسیاد بدرخشیم.

ارسال نظرات