بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۲۵۹
تهیه‌کننده و کارگردان مستند ایرانگرد:
تهیه‌کننده و کارگردان مستند ایرانگرد با تاکید بر اینکه گردشگری مانند طلا و الماس است، گفت: باید به این صنعت پولساز ارزش افزوده بدهیم و از طریق کسب و کارهای مرتبط با آن درآمدزایی کنیم.
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸

جواد قارایی امروز سوم خرداد در جلسه کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه ساخت مستند ایرانگرد از تیرماه سال ۱۳۹۷ آغاز شد، اظهار کرد: بنده در مسیر کوهنوردی با فرهنگ مردم، خوراک، تاریخ، جاذبه‌های گردشگری، ادبیات، موسیقی، معماری و ... آشنا شدم و این آشنایی مرا در مسیر ساخت مستندهای ایرانگردی قرار داد.
کارگردان مستند ایرانگرد با تاکید بر اینکه مستند «ایران یک قله است»، گفت: بسیاری از مردم و مسئولان از ظرفیت‌های گردشگری ایران اطلاع کافی ندارند و در مستند ایرانگرد تلاش شد تا جاذبه‌های بکر گردشگری ایران در نقاط مختلف معرفی شود.
وی افزود: کهن‌ترین جنگل، زیباترین بیابان، بلندترین آبشارهای جهان و رشته کوه‌های البرز و زاگرس در کشور ایران واقع شده است، ایران جزو ۵ کشور برتر دنیا از نظر تنوع جاذبه‌های گردشگری است، اقوام مختلف بر اساس اقلیم در مناطق مختلف ساکن شده‌اند و هر کدام از این اقوام دارای فرهنگ، خوراک، معماری، موسیقی‌های منحصر به فرد خود هستند.
قارایی با بیان اینکه طبق اسناد تاریخی در سنگ‌نوشته‌ها کشور از ۲۰۰۰ سال قبل درگیر خشکسالی است، تصریح کرد: بحران آب صنایع و تولید کشور را دچار چالش می‌کند، امیدواریم با برنامه‌ریزی در حوزه آبیاری زیر سطحی مشکل آب در گردشگری و کشاورزی حل شود.
کارگردان مستند ایرانگرد با تاکید بر اینکه گردشگری مانند طلا و الماس است، یادآور شد: صنعت گردشگری جزو پاک‌ترین و پولسازترین صنعت‌های جهان محسوب می‌شود و می‌تواند امنیت را نیز از طریق اتحاد ملل تقویت کند.
وی با تاکید بر اینکه کوچ جذاب‌ترین بخش مردم‌شناسی در جهان است، گفت: غم‌انگیزین موضوع در مناطق بکر طبیعت، تسهیل در رفت و آمد گردشگران با احداث جاده و به نوعی خیانت به آن جاذبه بکر محسوب می‌شود، مناطق بکر باید بکر بماند تا گردشگر قدر آن جاذبه را بداند، لذا لازم است سبد جاذبه‌های گردشگری باید متنوع باشد.
قارایی در خصوص برگزاری جشنواره‌ها در استان‌های مختلف کشور، خاطرنشان کرد: جشنواره‌ها نباید برای ساکنان آن منطقه برگزار شود، تبلیغات جشنواره باید در سایر مناطق کشور انجام شود تا آورده برای مردم بومی و کسب و کارها داشته باشد.
عضو شورای سیاست‌گذاری برگزاری جشنواره‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: گردشگران همانقدر که به هتل لوکس و پنج ستاره نیاز دارند، به زیرساخت‌هایی مانند بوم‌گردی، کمپ عشایری، مسافرخانه و هتل‌های ارزان قیمت نیز نیاز دارند، در هر زمینه‌ای خدمات از جمله اسکان، سرویس بهداشتی، خوراک و ... باید با کیفیت ارائه شود، این مسئله نیازمند آموزش است.
ورود توریست خارجی به کشور، صنعت گردشگری در ایران را تقویت می‌کند
شهرام زارع رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حلقه گمشده گردشگری استان ناشناخته بودن جاذبه‌های گردشگری آن است، اظهار کرد: این مسئله نیازمند توجه ویژه است.
وی افزود: ورود توریست خارجی به کشور، صنعت گردشگری در ایران را تقویت می‌کند، بنابراین باید تلاش شود تا دیپلماسی سیاسی کشور تقویت شود.
زارع با اشاره به اینکه در اواخر خرداد جشنواره گز به میزبانی بلداجی پایتخت گز ایران برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره با هدف تقویت گردشگری و معرفی هر چه بهتر استان برگزار خواهد شد، همزمان با این، جشنواره سرمایه‌گذاری نیز برگزار می‌شود.

برچسب ها:

ارسال نظرات