بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۴۳۵
نشست تخصصی «انتقال تجربه در حمایت از ایده‌های نوآورانه صنایع خلاق در کشور آلمان» توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸

به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، نشست تخصصی «انتقال تجربه در حمایت از ایده‌های نوآورانه صنایع خلاق در کشور آلمان» توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.

این نشست که از سلسله نشست‌های صنایع خلاق در عرصه بین‌الملل است، ۱۰ اردیبهشت در سالن کنفرانس پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی با حضور اولریش ماریا بالتزر (Ulrich Maria Baltzer) مشاور ارشد انجمن همکاری کارگزاری تجاری آلمان و کشور‌های در حال توسعه (انجمن DHV آلمان)، دکتر سیدعبدالرضا جزایری عضو ارشد و مدیر منطقه‌ای انجمن DHV آلمان، مهندس کمال‌الدین احمدیان مدیرعامل شرکت Ramadan KG در هانوفر آلمان، دکتر ابراهیم نبیونی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی، جمعی از مدیران این پارک و مدیران و کارشناسان شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان برگزار شد.

عبدالرضا جزایری مدیر منطقه‌ای انجمن DHV آلمان در این نشست سخنان خود را با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری میان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و انجمن کارگزاری آلمان آغاز کرد و گفت: باید مسیر را برای شرکت‌های فعال در حوزه خلاق هموار کنیم. با توجه به حضور اولریش ماریا بالتسر و سابقه و تجربیات او، امیدواریم بتوانیم در حوزه‌هایی همچون برگزاری دوره‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی، همکاری‌های تجاری در صنایع خلاق و برنامه‌های مشارکتی طرح‌ها و برنامه‌های خوبی طراحی و اجرا کنیم.

در ادامه این نشست، کمال‌الدین احمدیان مدیرعامل شرکت Ramadan KG در هانوفر آلمان با اشاره به شروع کار خود از سال ۲۰۱۵ در آلمان به این نکته اشاره کرد: گر چه ایجاد ارتباط با طرف‌های آلمانی چالش‌هایی دارد، اما هنوز ظرفیت زیادی برای همکاری وجود دارد. به‌ویژه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان، بسیاری از فعالیت‌ها در ایران قابلیت معرفی در آلمان را دارند. باید با شناخت دقیق از نیاز‌ها و استاندارد‌های طرف آلمانی، پل‌های ارتباطی تخصصی ایجاد کنیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر جدی گرفتن آموزش‌های تخصصی گفت: مهم‌ترین و اولین نکته، شناخت دقیق از بازار هدف است؛ دوم، تسلط نسبی به زبان و فرهنگ کاری آلمان؛ سوم، ارائه شفاف مزیت‌های فناورانه محصول یا خدمات؛ و در نهایت، صبر و پیگیری مستمر است؛ چون ورود به این بازار‌ها زمان‌بر است، اما نتایج پایداری دارد.

در ادامه این نشست تخصصی، اولریش ماریا بالتزر گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های خود در کشور‌های مختلف، از جمله آلمان و روسیه ارائه کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره نگاهش به کشور ایران گفت: معتقد‌م که ایران کشوری بزرگ و با سوابق تاریخی عمیق و اقوام ایرانی مختلف است. برای من حضور و همکاری در ایران افتخار است.

اولریش ماریا بالتزر در پاسخ به این سوال که در کشور آلمان حمایت از ایده‌ها چگونه صورت می‌گیرد و اگر بخواهید با نگاه مهندسی، مدلی را برای ما ترسیم کنید که به ما کمک کند تا بتوانیم ایده‌ها را زودتر به محصول یا "دیده" تبدیل کنیم، گفت: سؤال بسیار مهمی است و البته پاسخش در یک جمله یا یک کلمه نمی‌گنجد. اما اجازه بدهید مثالی بزنم. در آلمان، برای مثال در سه دانشگاه مهم فنی، از میان ۱۲۰ هزار دانشجو، فرآیند حمایت از ایده‌ها معمولا از ترجمه‌ی مفاهیم و تربیت نیروی انسانی شروع می‌شود. به عبارت دیگر، شما اصل را باید در آموزش فرزندان بگذارید و والدین هم اصل را بر آموزش فرزندان خود بگذارند. این مسیر باعث می‌شود که آموزش پیشروی کند و مسیر توسعه راه خود را پیدا خواهد کرد.

در این نشست موضوعاتی همچون مد پایدار و دپیلماسی سبز، اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار و محروم، ایجاد فضای مشترک برای تولیدات محصولات سبز بین ایران و آلمان، فرآیند ایده پردازی و تبدیل ایده به محصول در کشور آلمان، فرآیند حضور شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان در بازار‌های جهانی، تجربه‌های کشور آلمان در راه اندازی کسب و کار و مسائل دیگر مطرح و مورد همفکری قرار گرفت.

در انتهای نشست حمایت از ایده‌های نوآورانه صنایع خلاق در کشور آلمان اولریش ماریا بالتزر، سیدعبدالرضا جزایری و کمال‌الدین احمدیان با مدیران شرکت‌های خلاق و دانش بنیان در موضوعات مختلف به گفتگو پرداختند.

در این نشست، ابراهیم نبیونی و مهدیه شهرابی معاون فناوری و مدیر روابط بین الملل پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این پارک، طی سخنانی گفتند: در این نشست میزبان استادان و فعالانی هستیم که سال‌ها در حوزه سیاست خارجی، اقتصاد، صنعت و دانشگاه در آلمان تجربه دارند و نشست امروز فرصتی برای هم‌اندیشی و تقویت ارتباطات میان شرکت‌های فناور و خلاق ایرانی با ظرفیت‌های موجود در آلمان است.

ارسال نظرات