ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۴۳۹۰
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه استان قم قطب علوم انسانی و اسلامی در کشور است، گفت: زمانی که شرایط تجاری‌سازی و ارتباط با صنعت برای دانشجویان فعال در حوزه صنایع خلاق شکل گیرد، انگیزه ادامه کار برای دانشجویان فراهم می‌شود.

به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، سجاد محمدعلی نژاد، در بازدید از دانشگاه حضرت معصومه (س) بیان کرد: زمانی که شرایط تجاری‌سازی و ارتباط با صنعت برای دانشجویان فعال در حوزه صنایع خلاق شکل گیرد، انگیزه ادامه کار برای دانشجویان فراهم می‌شود.

وی افزود: باتوجه به ذخایر هنر و ذخایر فرهنگی که در کشور ما وجود دارد، اشتغال و کارآفرینی در این زمینه قابل توجه نیست و بسیار جای کار دارد؛ لذا در واقع باید برای دانشجویان فعال در عرصه هنر و صنایع خلاق هسته‌ها و واحد‌های فناور راه‌اندازی شود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تصریح کرد: باتوجه به اینکه دبیرخانه حوزه علوم انسانی و اسلامی در استان قم فعالیت دارد، یک طرح ویژه‌ای در حوزه اشتغال در این صنایع خلاق که از جمله در دانشگاه حضرت معصومه (س) فعال است در نظر داریم که امیدواریم به نتیجه برسد.

محمدعلی نژاد خاطر نشان کرد: قطب حوزه علوم انسانی و اسلامی، استان قم است و در رشته‌هایی همچون مدیریت و حسابداری نیز لازم است به دانشجویان کمک شود تا در نهایت به یک اشتغال و کارآفرینی در کنار تحصیل بپردازند، ایجاد شبکه توسط نرم‌افزار، توسعه نرم‌افزاری و خدمات نیز در همین دانشگاه حضرت معصومه (س) توسط دانشجویان رشته‌های مذکور می‌تواند شکل گیرد.

پتانسیل بالای دانشگاه حضرت معصومه (س) در حوزه صنایع خلاق

مریم بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) در رشته هنر بسیار فعال هستند و این دانشگاه پتانسیل بسیار خوبی برای صنایع خلاق دارد.

وی افزود: از آن‌جا که این دانشجویان همگی خانم هستند ظرفیت بسیار خوبی است تا در بستر آن، مشاغلی مرتبط با بانوان در این عرصه در استان قم شکل گرفته و فعال شود.

تلاش جدی دانشگاه حضرت معصومه (س) در جهت اشتغال بانوان همراه ضمن حفظ حرمت اجتماعی آنان

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین آخوند زادده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصوه (س) اظهار کرد: کارآفرینی برای بانوان متناسب با موقعیتی که در جامعه دارند ضرورت زیادی را می‌طلبد، این دانشگاه تنها دانشگاهی است که در این زمینه کار جدی انجام داده است تا علاوه بر حفظ حرمت بانوان در جامعه، حضورآن‌ها به عنوان نیمی از جمعیت جامعه اسلامی متبلور شود.

وی بیان کرد: مسئولان استانی نیز در تحقق این امر تلاش کرده و دانشگاه را در این زمینه همراهی کرده‌اند. قطعاً می‌توان برای بانوان فعالیت‌های اجتماعی تعریف کنیم بدون اینکه مفسده‌هایی که امروز در جامعه برخی درگیر آن هستند، به وجود نیاید.

روح الله عباسی شورشجانی، معاون اداری و مالی دانشگاه نیز در این جلسه عنوان کرد: موضوع مد ایرانی اسلامی یکی از مأموریت‌های دانشگاه حضرت معصومه (س) است، در انجام این مأموریت مسائل و مشکلاتی وجود دارد که یکی از این مشکلات، نبود فضا و امکانات کافی و مناسب است که امیدواریم با همکاری و همیاری مسئولان این مسأله هرچه زودتر حل شود.

ارسال نظرات