تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، سید مجید اسماعیلزاده در این باره اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان برای ایجاد فضای تولیدی و کارگاهی، میتوانند در پردیس دماوند دانشگاه در قالب سرمایه گذاری، بهره برداری و تحویل (بی. او. تی) مستقر شوند و از مزایایی نظیر استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی، چون «قبل از تولید صنعتی»، «نمونهسازی» و «تولید صنعتی» استفاده کنند.
وی ادامه داد: حدود ۲۰ هکتار از اراضی این دانشگاه در پردیس دماوند به این موضوع اختصاص یافته و زیر ساختهای لازم از جمله آب، برق و گاز در این منطقه فراهم است.
رئیس پارک علم و فناوری افزود: از جمله مزایای استقرار در این فضا، امکان استقرار و بهره برداری تا ۲۵ سال، استفاده از تسهیلات تجهیزات تولید صندوق نوآوری و شکوفایی (هر فقره هزار میلیارد ریال)، استفاده از تسهیلات خرید، نصب و راهاندازی تاسیسات زیربنایی، استفاده از تسهیلات خرید، نصب و راهاندازی ماشینآلات و تجهیزات تولید و حمایت تا ۸۰ درصد هزینههای مورد نیاز متناسب با توان و نیاز شرکت خواهد بود.
شرکتهای دانشبنیان میتوانند با مراجعه به سامانه استقرار پارک علم و فناوری به نشانی: http://stpark.iust.ac.ir درخواست خود را ارسال کنند.
ارسال نظرات