بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۳۴۶۸
معاون علمی رئیس جمهور گفت: جایزه روستاآزاد می‌تواند یک اتفاق جاری و جریان ساز ناظر به حل مشکلات و تحول آفرینی در عرصه حکمرانی کشور باشد.
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری بازارکار و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست شورای سیاستگذاری جایزه فناوری و حکمرانی زنده یاد دکتر روستا آزاد با حضور حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام محمد قمی؛ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، علی محمد سلطانی رئیس بنیاد علم ایران، سید محمدصادق امامیان، هم‌بنیانگذار اندیشکده حکمرانی شریف و سعید سهراب‌پور، چهره ماندگار مهندسی و مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و … برگزار شد.

حسین افشین طی سخنانی در این نشست با تاکید بر ضرورت توجه به مؤلفه جریان‌سازی جایزه ملی روستاآزاد گفت: جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد باید بتواند یک جریان عمیق فکری و الگوسازی در بدنه نخبگانی کشور ایجاد کرده و به شکلی اجرا شود که برای جوانان و نخبگان جوان انگیزه‌بخش باشد.

وی با تاکید بر این‌که جایزه روستاآزاد، آغاز راه یک نخبه یا ساختار در مسیر فناوری و حکمرانی نواورآنه است، ادامه داد: جایزه زنده‌یاد روستاآزاد باید به تمام طیف‌های بدنه توجه داشته باشد و می‌تواند در دو بخش مجزا، علاوه بر اعطای جایزه به بزرگان عرصه حکمرانی و فناوری، بخش‌های جوان، نوآوری‌ها و جریان‌سازی‌ها را به صورت اختصاصی با اعطای تسهیلات، حمایت‌ها و مشوق‌ها مورد توجه قرار دهد تا این جایزه بتواند یک جریان و مسیر برای دیگرانی که در این راه گام می‌گذارند ایجاد کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر همخوانی نامزدهای هر بخش و تفکیک افراد حقیقی از سازمان‌ها واندیشکده‌ها در بررسی نامزدها افزود: اگر قرار است افراد تقدیر شوند باید به صورت جدا از پلتفرم‌ها تقدیر شوند. باید نامزدهای هر بخش با یکدیگر همخوانی داشته و در حوزه خود از کیفیت لازم برخوردار باشند.

افشین همچنین با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به بانوان و نقش آنان در عرصه فناوری و حکمرانی، افزود: بانوان با ایفای نقشی ۳۰ درصدی در شرکت‌های دانش بنیان، سهم ۵۰ درصدی از جمعیت کشور و سهم بیش از ۷۰ درصدی از جمعیت فارغ التحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاهی، قطعاً در عرصه فناوری و حکمرانی نقشی غیر قابل انکار ایفا می‌کنند و باید به نقش آفرینان زن در این جایزه توجهی ویژه داشت.

وی همچنین با اشاره به ساحت مردمی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد گفت: باید به نقش نهادهای مردمی و اجتماعی توجه شود و عنصر نوآوری، منطبق با دیدگاه و روحیات زنده‌یاد روستاآزاد، عنصر کلیدی و محوری این جایزه باشد. این حایزه می‌تواند یک اتفاق جاری و جریان ساز ناظر به حل مشکلات و تحول آفرینی در عرصه حکمرانی کشور باشد.

در این نشست، ضمن ارائه گزارشی از فرآیند ریل‌گذاری، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری جایزه، نامزدهای پیشنهادی در چهار بخش فناوری حکمرانی، فرهنگ حکمرانی، دیپلماسی نخبگانی و نوآوری سیاستی معرفی شدند.

ارسال نظرات