سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
در هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی که در روزهای ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت برگزار میشود، ۱۲ طرح از بین ۴۹۷ طرح در بخش مسابقهای این جشنواره همزمان با اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل میشوند.
به گزارش بازارکار، عبدالرضا کبیری، دبیر هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در نشست خبری امروز که به صورت حضوری و آنلاین در محل وزارت علوم برگزار شد، با بیان اینکه هفدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی در دو بخش مسابقهای و غیر مسابقهای برگزار میشود، اظهار کرد: در بخش مسابقهای دو زیرمجموعه "طراحان کسب و کار" و "بخش فنآفرینی و تجاریسازی فناوری" تعریف شده است. در بخش "طراحان کسب و کار" تعداد ۲۰۱ طرح و در زیرمجموعه "فنآفرینی و تجاریسازی فناوری" ۲۹۶ طرح دریافت شده است.
وی با بیان اینکه بخش "فنآفرینی صنعتساز" از دوره چهاردهم به نام دکتر زینالدین بنیان نهاده شده است، یادآور شد: برای این بخش در مجموع برای بخش مسابقهای، ۴۹۷ طرح از ۲۸ استان دریافت شد. طرحهای منتخب برای بخش فنآفرین صنعتساز از میان همین ۴۹۷ طرح رسیده به جشنواره انتخاب میشوند.
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی در مورد برگزیدههای این رویداد، توضیح داد: در بخش طراحان کسب و کار سه برگزیده، در بخش فن آفرینی و تجاریسازی فناوری در دو زیرمجموعه شرکتهای نوپا و شرکتهای رشدیافته هر کدام سه شرکت، در بخش فنآفرینی صنعتساز یک منتخب خواهیم داشت، ضمن آنکه مدیریت شهری اصفهان نیز امسال جایزهای برای فناوریهای مرتبط در نظر گرفته است که سه جایزه نیز شهرداری اصفهان به فناوریهای شهری اعطا خواهد کرد.
به گفته وی، جایزه نفر اول در بخش شرکتهای رشد یافته ۲۰۰ میلیون تومان و در بخش طراحان کسب و کار ۱۵۰ میلیون تومان و فنآفرین صنعت ساز ۳۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
کبیری در مورد گستردگی مشارکت کنندگان جشنواره، گفت: از ۲۸ استان ثبت نام اولیه داشتیم و در مرحله نهایی طرحهایی از شهرهای "تهران"، "اصفهان"، "خراسان رضوی"، "مرکزی"، "کرمانشاه"، "لرستان"، "البرز"، "زنجان"، "اردبیل" و "گلستان" انتخاب شدند.
وی با اشاره به تاریخچه برگزاری این جشنواره در ۱۶ دوره قبل، گفت: این جشنواره با هدف فرهنگ ترویج کارآفرینی آغاز به کار کرد و در دوره هفدهم نیز اهدافی چون شناسایی چالشها و راهبردهای رشد کسب و کارها، معرفی مهارتهای ارتباطی در بازار کار جهانی و کلان روندها در صنایع بزرگ کشور پیگیری شده است، بر این اساس است که در این دوره طرحهایی که در بخش مسابقهای عرضه شد، در راستای رفع معضلات کشور بوده است.
دبیر جشنواره شیخ بهایی گفت: غیر از بخشهای مسابقهای، بخشهای غیرمسابقهای جشنواره نیز در این رویداد تعریف شده که "سرمایه گذاری در قالب بنگاه اقتصادی"، "جشنواره آموزش و مشاوره برای ساماندهی مذاکرات"، "دعوت از سرمایه گذارها و بازرگانان"، "برگزاری نشستهای دوجانبه" و "ارائه محصولات" از جمله این برنامهها به شمار میرود.
وی برگزاری دو رویداد سرمایهگذاری در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت با حضور حامیان کارآفرینی صندوقهای خطرپذیری را از دیگر برنامههای این رویداد ذکر کرد و یادآور شد: مراسم افتتاحیه روز پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشت صبح در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار و بعد از آن نمایشگاه افتتاح میشود. اختتامیه و معرفی برگزیدهها نیز روز پنجشنبه عصر، برگزار و طی آن برگزیدهها معرفی و تجلیل میشوند.
به گفته وی نشست تخصصی ویژه با حضور و سخنرانی فیلیپ کاررا از دانشگاه لیسبون پرتغال برگزار میشود و برترینهای نوآوری و کارآفرینی کشور نیز حضور دارند. کارگاه آموزشی حرکت به سمت بازارهای جهانی با یادگیری مهارتهای نرم برگزار میشود که فیلیپ کاررا مدرس آن است. همچنین دو نشست معرفی فناوریهای روز در صنایع معدنی و نشست معرفی فناوریهای روز در صنعت فولاد همزمان با دو روز جشنواره برگزار میشود.
وی به تاریخچه برگزاری جشنواره ملی شیخ بهایی در ۱۶ دوره قبل اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف فرهنگ ترویج کارآفرینی شروع شد. در دوره هفدهم شناسایی چالش ها و راهبردهای رشد کسب و کارها، معرفی مهارت های ارتباطی در بازار کار جهانی و کلان روندها در صنایع بزرگ کشور بیشتر مورد توجه است.
وی تاکید کرد: تعداد زیادی از طرح ها در بخش مسابقه در جشنواره معضلی شناخته شده از کشور را رصد کرده و دنبال حل مساله بوده اند. توجه به فناوری های روز به خصوص مسائل صنایع فولاد و معدنی توانایی جذب سرمایه گذار داشته اند.
دبیر جشنواره شیخ بهایی یادآور شد: بجز بخش های مسابقه ای، بخش های غیرمسابقه ای جشنواره داریم که سرمایه گذاری در قالب بنگاه اقتصادی و جشنواره آموزش و مشاوره برای ساماندهی مذاکرات، دعوت از سرمایه گذارها و بازرگانان، برگزاری نشست های دوجانبه و ارائه محصولات از جمله این برنامه ها است.
کبیری خاطرنشان کرد: همچنین ۲ رویداد سرمایهگذاری در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت با حضور حامیان کارآفرینی صندوق های خطرپذیری در اختتامیه رونمایی می شود.
وی افزود: مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی صبح چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار و بعد از آن نمایشگاه افتتاح می شود. اختتامیه و معرفی برگزیده ها نیز عصر پنجشنبه برگزار و طی آن برگزیده ها معرفی و تجلیل می شوند.
دبیر جشنواره شیخ بهایی ادامه داد: نشست تخصصی ویژه نیز با حضور و سخنرانی فیلیپ کاررا از پرتغال و دانشگاه لیسبون برگزاز می شود و برترین های نوآوری و کارآفرینی کشور نیز حضور دارند.
کبیری تصریح کرد: کارگاه آموزشی حرکت به سمت بازارهای جهانی با یادگیری مهارت های نرم برگزار می شود که فیلیپ کاررا مدرس آن است.
همچنیم دو نشست معرفی فناوری های روز در صنایع معدنی و نشست معرفی فناوری های روز در صنعت فولاد همزمان با دو روز جشنواره برگزار می شود.
، هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بخش های مختلف دولتی و خصوصی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت در مجموعه هتل عباسی اصفهان برگزار میشود.
ارسال نظرات