تازه ها
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر علی روحبخش روز چهارشنبه افزود: هدف این طرح خدمات رسانی بهتر به زائران و مجاوران و اعمال نظارت های بیشتر بر داروخانه های محل تردد و اسکان زائران است.
وی ادامه داد: هم اکنون همه داروها به جز چند قلم محدود در داروخانهها موجود است که موارد کسری نیز با پیگیری از سازمان غذا و دارو در حال برطرف شدن است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که در خراسان رضوی حدود ۱۰ شرکت دارویی تولیدکننده انواع داروها فعال است گفت: در سالهای اخیر رشد خوبی در حوزه دارو وجود داشته است و بسیاری از داروهای مصرفی بیماران در شرکتهای دارویی داخل کشور قابل تولید است و این شرکتها تامین کننده حدود ۹۷ درصد نیاز دارویی بیماران هستند.
روحبخش افزود:حضور مسوول فنی در زمان فعالیت داروخانه الزامی است و در هنگام بازرسی و نظارت از داروخانه ها، این موضوع مورد ارزیابی بازرسان قرار خواهد گرفت.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات