ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۲۳۲۷
نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و آقای جاشوا ایگوتا گاتیمو سفیر کشور کنیا
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از حضور دانش بنیان های این دانشگاه در اجلاس ۲۰۲۴ پارک‌های علم و فناوری جهان که در نایروبی پایتخت کنیا برگزار می شود، خبر داد.
يکشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷

به گزارش بازارکار، نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و آقای جاشوا ایگوتا گاتیمو سفیر کشور کنیا در تهران در محل پارک علم و فناوری برگزار و سفیر کنیا از برخی شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این پارک بازدید کرد.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نشست با سفیر کشور کنیا در تهران، با اشاره به جامعیت دانشگاه در زمینه‌های مختلف، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز قدیمی‌ترین پارک دانشگاهی کشور محسوب می‌شود و در حوزه‌های گوناگون دارای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان است.
علی اسدی با اشاره به دیدار و گفتگو با رییس پارک علم و فناوری نایروبی در اجلاس پارک‌های علم و فناوری سراسر جهان در لوکزامبورگ، افزود: با در نظر داشتن سیاست جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه تهران، در تلاش هستیم همکاری‌های فناورانه را با کنیا برگزار کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه اجلاس پارک‌های علم و فناوری جهان در سال ۲۰۲۴ در نایروبی خواهد بود، تصریح کرد: حضور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به همراه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در اجلاس پارک‌های علم و فناوری جهان، یکی از برنامه‌های سال آینده پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تاکید بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو کشور ایران و کنیا، ابراز امیدواری کرد این ظرفیت‌ها به ویژه در زمینه فناوری‌ها و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان به اشتراک گذاشته شود و در جهت توسعه دو کشور، اقدامات موثری صورت گیرد.
وی از اولین جایزه بین‌المللی فناوری و نوآوری یونسکو صحبت کرد و افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه اجرایی این جایزه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کمیسیون ملی یونسکو انتخاب شده است.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ادامه افزود: جایزه بین‌المللی فناوری و نوآوری یونسکو نیز می‌تواند فرصتی برای همکاری با کنیا باشد.
سفیر کنیا نیز در این نشست درباره دستاوردهای فناورانه کشور ایران، اظهار داشت: با توجه به وجود تبادلات فرهنگی و اجتماعی تلاش می‌کنیم تا هماهنگی‌ها و اقدامات لازم برای همکاری در زمینه‌های مختلف تعریف و اجرایی کنیم.
جاشوا ایگوتا گاتیمو از اجلاس پارک‌های علم و فناوری سراسر جهان در سال ۲۰۲۴ صحبت کرد و از حضور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در این اجلاس استقبال کرد و آن را فرصت مناسبی برای بازدید از مراکز علم و فناوری کشور کنیا دانست.
وی در ادامه با ابراز خشنودی از بازدید به عمل آمده از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان بیان کرد: برگزاری جلسات و بازدیدهای دیگر از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را در آینده نزدیک در دستور کار قرار خواهیم داد.
جاشوا ایگوتا گاتیمو، کشور ایران را صاحب سبک در زمینه‌های فناوری و نوآوری دانست و اظهار داشت: از انتقال دانش و تجربه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به شرکت‌های نوپای کشور کنیا استقبال می‌کنیم.
بر اساس اعلام دانشگاه تهران، در این نشست بهاره حیدری، مشاور بین‌الملل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز به ارائه اهداف، برنامه‌ها و حمایت‌های پارک علم و فناوری از شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت و در بخش پایانی این نشست نیز سفیر کنیا در تهران از شرکت‌های راهکار سرزمین هوشمند و پیشروان فناوری زیست گونه بازدید کرد.

ارسال نظرات