ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۷۹۳۹
با مشارکت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان
جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان یکی از واحد‌های نظارت کننده طرح پایش اشتغال کشور که مربوط به سال ۱۴۰۲ بود با موفقیت به پایان رساند.
يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶

به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، طبق زیست بوم ملی اشتغال که در سند تحول دولت مردمی نیز آمده است، مبنای اشتغال تولید است و تولید و اشتغال دو روی یک سکه هستند و بین تولید و اشتغال نسبت مستقیم وجود دارد. رویکرد دولت اشتغال‌آفرینی واقعی به جای تسهیلات‌دهی صرف است و از این‌رو از سامانه‌های هوشمند برای ثبت و نظارت استفاده می‌کند.

گرچه منابع تسهیلات تکلیفی حمایت از تولید و اشتغال در تبصره ۱۶ و ۱۸ بودجه و بسته سیاست‌های مشوق تثبیت اشتغال، مشاغل خانگی، افزایش داشته و در حال تخصیص به جامعه هدف است.

در طرح پایش اشتغال کشور جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان نیز بعنوان یکی از واحد‌های نظارت کننده در این طرح مشارکت داشت.

شهرزاد مشرفی مسؤول دپارتمان کسب و کار جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در این راستا اظهار کرد: نظارت ناظرین جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با توجه به مشخصات کامل اشتغال یافتگان جدید به محل کار یا محل فعالیت اشتغال افراد مراجعه و با استفاده از نرم افزار‌های آنلاین نسبت به راستی آزمایی و انطباق وضعیت موجود با داده‌های سامانه اقدام نمودند.

وی گفت: این طرح با هدف تضمین اینکه مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا که از وام‌های دولتی استفاده کرده‌اند، این تسهیلات اشتغالزا را به منظور راه اندازی و توسعه کسب و کار‌های خود به‌صورت صحیح و مؤثر استفاده می‌کنند و نیز ایجاد شفافیت و کنترل بر استفاده از وام‌های کسب و کار‌ها توسط مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا، طراحی و اجرا شده است.

مشرفی افزود: گفتنی است با تحلیل و پایش وضعیت اشتغال این مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا و بررسی استفاده مناسب از تسهیلات اشتغالزا، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی توانایی تصمیم‌گیری‌های بهتر و ارائه سیاست‌های مناسب‌تر در حمایت از این صاحبین کسب و کار‌ها را خواهد داشت.

وی بیان کرد: مشارکت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در این طرح با توجه به دانش و تجربه‌های علمی و تحقیقاتی خود، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود و اهداف اصلی این طرح عبارتند از:

- صحت سنجی و بررسی استفاده صحیح و مؤثر از وام‌های دولتی توسط مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا.

- شناسایی و ردیابی نقاط ضعف و نیاز‌های صاحبین کسب و کار‌ها در استفاده از تسهیلات اشتغالزا و ارائه راهکار‌های بهبود آنها.

- بررسی نتایج و عملکرد کسب و کار‌هایی که از وام‌های دولتی بهره‌برداری می‌کنند و ارزیابی تأثیر آن‌ها در اشتغالزایی و توسعه اقتصادی.

مشرفی اضافه کرد: این طرح از طریق انجام بازرسی‌های میدانی، مصاحبه‌ها با مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا، بررسی اسناد و مستندات مرتبط و تحلیل علمی داده‌ها انجام می‌شود. در صورتی که نقص یا ناکارآمدی در استفاده از وام‌ها تشخیص داده شود، توصیه‌ها و راهکار‌های لازم به مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا ارائه می‌شود تا بتوانند مسیر درست را در توسعه کسب و کار خود ادامه دهند.

مسؤول اجرای طرح پایش در جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در پایان عنوان کرد: طرح پایش اشتغال نشان از تلاش دولت برای ایجاد شفافیت و کنترل بر استفاده از این تسهیلات توسط صاحبین کسب و کار‌های دریافت کننده تسهیلات دارد. این تلاش‌ها به منظور تحقق توسعه اقتصادی پایدار و ایجاد اشتغال در کشور بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند نقش مؤثری در افزایش رشد اقتصادی و بهبود شرایط اجتماعی داشته باشد.

ارسال نظرات